Administrar

Blog de Pep Pomar

Madrid, un dia gris

passatger | 05 Juny, 2007 21:33

Torn a Madrid un dia d’aquells de segones edicions dels diaris. De venda àvida i acumulativa, com aquell 11 M, també a Madrid, amb l’edició de darrera hora de El Pais – la de la inèdita telefonada presidencial – a les mans, caminant per la Gran via deserta. Eta no ha volgut participar de les eleccions municipals, però inicia a distància la campanya per les properes legislatives, acusant Zapatero de feixista. Quin cinisme. La història no és nova, però és més cruel després de la millor oportunitat per trobar un desenllaç  pel seu propi problema. Eta  és ja l’únic fòsil vivent del mon occidental, un vestigi tenebrós que es replica sempre de la mateixa manera: el sector dur pren el lideratge cada vegada que es parla de pau. Haurà servit per acabar amb les darreres traces d’indulgència que encara es troben en vells esquerrans ?

 

Amb el diari a la mà, faig les feines i acab les feines. Veig passejar els madrilenys. M’agrada contemplar els madrilenys mudats, que llueixen les serves corbates ostentoses, treuen pit i exhibeixen felicitat capitalina. Fa bon dia. Madrid fa goig aquests dies de primavera. Fa sol, no fa calor  i ningú diria que tornam a la grisor. Alguna cosa perdura des del temps de la cançó.

 

No puc fer cas de l’assessor artístic. L’exposició de Tintoretto va tancar fa pocs dies i no tenc ganes de trescar altres exposicions. A la Fira del Llibre faig cas del coacher literari i m’enduc “El Orientalista” de Tom Reiss. En CC diu que està ben escrit i que no és una biografia, és el que diuen els entesos un “quest”. Fins ara m’ha conduit bé pel camí de les lletres. La prescripció homeopàtica de Baricco, abans que el conegués ningú, les obres de Erri de Lucca o la més recent, també al primer moment de difusió, de “Los girasoles ciegos” d’Albero Mendez, l’avalen.

  

Comentaris

 1. Madrid gris

  Llàstima, la exposició valia la pena Passatger. En toc cas l’assessor artístic et recomana si tens la consigna a Barcelona, una volta per La Galeria, a Consell de Cent, 279. L’escultor mallorquí Ferran Aguiló hi campa unes escultures fins el 30 de Juny. A veure si ara afinarà mes.

  Jacob | 14/06/2007, 12:10
 2. jojo

  wedding dresses wedding dresses
  wedding gowns wedding gowns
  bridal gowns bridal gowns
  lace front wigs lace wigs
  wedding invitations invitations
  lace wigs wigs
  full lace wigs wigs

  jojo | 17/10/2008, 07:01
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS