Administrar

Blog de Pep Pomar

Metro

passatger | 11 Agost, 2005 10:31

Quan retorn a l'Illa tots els amics i coneguts em fan un resum dels darrers aconteixements. La història del darrer trànsfuga, l'últim escàndol judicial, les agresions al territori, les polèmiques locals...Ho escolt preocupat per la repetició continua, però també per les dificultats que tenen els meus interlocutors per fer-ne una lectura de conjunt, més desapasionada, menys pessimista i apuntant a respostes noves que trenquin l'aïllament dels que voldrien un canvi. M'ha sorprès emperò, la poca importància al que hom ha donat al que és per a mi la major insensatesa de la darrera temporada: el projecte del Metro a la UIB. Com pot ser que una proposta que no s'aguanta de cap de les maneres no es compti en la llista d'absurds i desbarats que em conten cada cop que retorn ? He cercat a l'hemeroteca i per major sorpresa he vist que el PSM diu que la idea era seva, el PSOE, que hauria d'estar enllestit des de fa anys i el PP que ho hauria de pagar Madrid.

Comentaris

  1. Re: Metro
    Com a proposta era una de ses solucions o propostes a estudiar, en aquest cas, del PSM. Coincideixo amb es PSOE que ja n’hauria d’estar enllestit, sigui metro amb un o altre traçat, tramvia o un millor servei de bus. Amb el PP no puc coincidir, qui ho hauria de pagar són ells mateixos, amb el que duen darrera d’ells tenen més que suficient.
    Manel | 11/08/2005, 11:08
  2. Metro
    Una inversió de 150 milions d'euros i una despesa corrent que no deu baixar dels 30, per a transportar set mil persones diàries (segons el càlcul superoptimista del Govern)és una bestiesa i una malversació de doblers públics
    transeünt | 11/08/2005, 11:45
  3. jojo

    wedding dresses wedding dresses
    wedding gowns wedding gowns
    bridal gowns bridal gowns
    lace front wigs lace wigs
    wedding invitations invitations
    lace wigs wigs
    full lace wigs wigs

    jojo | 17/10/2008, 04:27
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS